CheapConnect Mobiel

De beste prijs voor het beste netwerk

Sim Only bij CheapConnect

Gratis 4G via het als beste geteste network van nederland

Neem je een mobiel abonnement af bij CheapConnect, dan profiteer je van méér dan alleen lage maandelijkse lasten. Je zit namelijk ook automatisch op het 4G-netwerk van T-Mobile. Dit netwerk komt bij testen consistent als beste en meest betrouwbare uit de bus.

Controle over je kosten

Jij betaalt € 35,00 per maand en wij stellen verder geen vragen. Zo simpel maakt CheapConnect het voor jou. Je beschikt voor dit bedrag elke maand over 10Gb aan data, toegang tot het razendsnelle 4G-netwerk van T-Mobile én over onbeperkt bellen en sms’en (fair use).

Gratis nummerbehoud

Wie al jaren hetzelfde 06-nummer heeft, gaat zich dikwijls aan dit nummer hechten. Je kunt het moeiteloos oplepelen en het staat al bij talloze van je vrienden, familieleden en zakelijke relaties in de telefoon. Dat nummer behoud je graag. Dat kan bij CheapConnect: gratis en voor niets.

Geen kredietcheck

Iedereen kan bij CheapConnect een mobiel telefoonabonnement afsluiten. Dat doe je eenvoudig en binnen enkele minuten via deze site. Wij voeren geen kredietcheck uit, dus zeggen wij vast: van harte welkom als gebruiker van CheapConnect Mobiel!

MAAK GRATIS EEN ACCOUNT AAN

Je bent in goed gezelschap! Duizenden Nederlanders gingen je voor.

Je kunt hiermee kosteloos rondkijken in onze portal. Je gaat geen abonnement of contract aan.

Goed Om te weten

Onze tarieven

Wij hanteren vaste tarieven per maand, ongeacht hoeveel je belt of sms’t, al hanteren we een fair use-policy. Ook krijg je 10Gb aan data elke maand. Is je data op, dan stopt je internet.

Simkaart

Je ontvangt van CheapConnect een nieuwe simkaart. Het maakt daarbij niet uit of je jouw eigen nummer behoudt of een nieuw 06-nummer kiest.

Als beste geteste netwerk van Nerderland

Het 4G-netwerk van T-Mobile staat bekend als het snelste en beste netwerk van Nederland. Als gebruiker van CheapConnect ben jij degene die profiteert!

Extra functionaliteit

Bellen en gebeld worden binnen EU

Dit is onze meeste simpele functionaliteit, maar we benoemen hem toch maar even; Standaard kun je bellen en gebeld worden binnen heel de EU.

Buiten de EU kun je dit abonnement niet gebruiken.

Uitgaand bellen met je vaste nummer

Als je ookt een vast VoIP nummer hebt bij CheapConnect, kun je deze gebruiken voor het uitgaand bellen. Ook handig als je zakelijk je nummer wilt gebruiken.

Voicemail

Bijna voor de hand, maar ook uw mobiele nummer heeft een eigen voicemail. U kunt deze afluisten en instellen door van het mobiele nummer naar 1233 te bellen.

Je kunt er ook voor kiezen geen voicemail in te stellen.

Internet stopt automatisch (binnen EU)

Je krijgt 10Gb te gebruiken, je kunt niet meer gebruiken dan dit. Er is dus geen buitenbundel tarief en na 10Gb stopt het internet op uw mobiel. Hierna kun je uiteraard wel nog bellen en SMS'en. Buiten de EU kun je het abonnement niet gebruiken, en zijn er dus ook geen hoge roaming kosten.

Buiten Nederland in de EU

Bellen en gebeld worden op uw mobiele nummer

Standaard kunt u bellen en gebeld worden met uw mobiele nummer binnen de EU. Buiten de EU is het abonnement niet te gebruiken.Jouw abonnement is dus zonder zorgen te gebruiken binnen de EU. Je kunt het mobiel nummer zonder problemen gebruiken op vakantie en je gebruikt de belminuten, smsjes en MB's zoals je in Nederland gewend bent, zonder extra kosten.

s

Wil je meer weten over CheapConnect?

Bekijk onze meest gestelde vragen. Of neem contact met ons op.